Излет за полазнике Дечјег књижевно – језичког клуба

11. јуна 2022. смо дружење у оквиру Дечјег књижевно – језичког клуба завршили на прави начин. Полазнике радионица, које су организоване у сарадњи Библиотеке „Митар Пешикан“ и Удружења „Корени“, смо наградили за труд, редовност, упорност и залагање. Вредној деци поклонили смо излет и дан за памћење. Пакет је обухватио пут у Београд, обилазак Музеја илузија и Зоолошког врта града Београда, шетњу парком Калемегдана, ручак и освежење у ресторану „Маша“ и обилазак центра Новог Сада. Комплетан излет финансиран је и организован од стране Удружења „Корени“, а деци су пратња биле координаторке активности: наставница Марија Апостоловски и библиотекарка Снежана Марковић.
Забавили смо у свету илузија, истраживали непознате животиње, играли, шетали, а прославили смо и рођендан наше дивне Дуње. ❤️ Дан нам је започео рано, али је пролетео у ведром духу, дружењу, одушевљењу, те смо се у Ловћенац вратили у касним предвечерњим часовима. Фотографије говоре више од речи, а утиске ћемо, несумњиво, дуго сабирати. 🤗 Овим излетом, најављујемо кратак предах и одлазимо на летњу паузу, те се, са новим садржајима, поново дружимо у септембру.
Драгој деци поручујемо да остану вредни као и до сада, а уједно позивамо и све заинтересоване да нам се придруже у новим програмима. 🤗

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *